КОНТАКТИ

За връзка с нас

ГАРАЖ-МОТО е на разположение за Вашите запитвания по имейл или телефон от понеделник до петък от 9:00 до 18:00ч.

Адрес

бул.Овча купел 24, 1618 София

Работно време

Понеделник-Петък / 9:00 - 18:00


Изпратете ни съобщение


  Често задавани въпроси

  ГАРАЖ-МОТО доставя желаните от теб продукти с Еконт Експрес. Поръчки направени до 13ч се изпращат още същия ден. Цената на доставката се определя от доставчика на куриерската услуга - Еконт Експрес. За поръчки на стойност над 200лв доставката за територията на България е безплатна.

  В ГАРАЖ-МОТО изпращаме всяка поръчка с опция за ПРЕГЛЕД И ТЕСТ ПРЕДИ ЗАПЛАЩАНЕ. Това означава, че ако не ти допада поръчаната от теб стока, или просто не е твоят размер, можеш лесно да върнеш обратно по куриера, а ние ще заменим размера при нужда, след като получим  обратно отказаната поръчка.

  Ако вече си приел и платил поръчката - все още можеш да я върнеш в срок от 14 календарни дни, но стоката трябва да е в добър търговски вид, с ненарушена цялост, със запазени етикети и опаковка. Стойността на куриерската услуга при връщане и замяна е за сметка на клиента!
  Разберете повече за нашата Политика за Връщане и замяна тук!

  При установяване на дефект или несъответствие с описанието на ГАРАЖ-МОТО, моля свържи се с нас, за да обсъдим следващи стъпки. Добре е да направиш снимка на дефекта, ако това е приложимо. В случай, че поръчаната от теб част не става на твоя мотоциклет например - моля, позвъни на наш консултант на  0879 44 93 43, за да проверите каква е вероятната причина за разминаването, ако има такава. Ние те съветваме, при поръчка на мото-части да се консултираш с наш служител.

  ГАРАЖ-МОТО публикува таблица с размери, съобразена с повечето продукти, които предлагаме. Ако все пак се колебаеш - моля, свържи се с наш служител за повече съдействие - 0879 44 93 43

  ГАРАЖ-МОТО предлага опции за заплащане с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ при получаване на пратката , или ПО БАНКОВ ПЪТ, за което е нужно да получим сумата по сметка, преди да Ви изпратим поръчката.
  При избор за плащане по банков път, трябва да посочите като основание номера на порчката си. Също така, за да е законосъобразно плащането ще имаме нужда от фирмени или лични данни за издаване на фактура.
  Необходимите Личните данни са: Три имена, ЕГН, Адрес.
  Данните, необходими за фирма са: Име на фирмата, Булстат, Адрес.
  Данните ще бъдат администрирани в пълно съответствие със регламента GDPR. Можеш да видиш повече за нашата Политика за поверителност тук.

  Влюбени сте в екипировката, която предлагаме, но се оказва, че от любимия Ви артикул няма в наличност Вашия размер? Знаем колко разочароващо може да е това, и сме насреща за съдействие.  Ето какво можете да направите: 1) Изпратете ни съобщение през формата за запитване в меню Контакти, прилагайки име на продукта и размера, който желаете; или 2)  Когато отворите продукта, под бутончето за добавяне в количката има бутон ? ЗАДАЙ ВЪПРОС - там може да ни пишете за размера, от който се интересувате и ние ще отговорим, веднага щом проверим опциите за доставка и очакваните зареждания. Имайте предвид, че понякога проверката за наличност при производителите може да отнеме време, ние ще Ви отговорим при първа възможност.