ТЕСТВАЙТЕ МОДЕЛИТЕ 2024 GASGAS DIRT BIKES НА НОВИЯ ФЕСТИВАЛ SPICE IT UP!

фестивал GASGAS тест райд на модели 2024

ТЕСТВАЙТЕ МОДЕЛИТЕ 2024 GASGAS DIRT BIKES НА НОВИЯ ФЕСТИВАЛ SPICE IT UP!

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНОТО ЗА ПОСЕЩНЕИЕ НА СЪБИТИЕТО И СЕ ПРИСЪЕДИНЕТЕ КЪМ НАС В ИТАЛИЯ ТОЗИ ЮЛИ

GASGAS са изключително развълнувани да обявят провеждането на своя първи фестивал Spice It Up! Събитие за тест-райд, което ще нажежи както никога досега присъстващите, които, ще бъдат първите в света, които ще карат нашите изцяло нови мотоциклети за мотокрос и ендуро за 2024 г. И най-хубавото е, че… вие сте поканени! Точно така, това е вашата изключителна покана да се присъедините към GASGAS в Италия на 29 юли за един епичен ден на каране, приятни часове, храна, музика и когато прахът се уталожи, няколко студени бири с нови приятели. О, да, също е абсолютно безплатно за участие!

Присъединете се към GASGAS в Италия за фестивала Spice It Up този юли!
Карайте всички 2024 GASGAS мотокрос и ендуро мотоциклети безплатно!

Регистрирайте се, за да потвърдите мястото си днес, като следвате тази връзка
GASGAS идва горещо за 2024 г. със страхотна гама от изцяло нови мотоциклети за мотокрос и ендуро. Те ще бъдат много, много червени (знаете, че това никога, никога няма да се промени) и ще гарантират, че много повече фенове могат да дадат газ на най-добрите мотоциклети.

С фестивала Spice It Up ние се ангажираме да обединим общността на дърт-байковете. За да направим това, ние се отправяме към Италия, докарваме камион с dirt-bikes и каним ентусиасти точно като вас. Идеята е проста – забавлявайте се, карайте нашите нови модели MC и EC на пистата Crossodromo La Trogna в централна Италия.

Това грандиозно място на хълм е избрано, защото има всичко. Отвъд зашеметяващото местоположение има супер щура мото писта с много хубави плаващи скокове, където можете да дадете газ на нашите кросови мотоциклети под лятното слънце. Но не само това, има много гори с изобилие от епични пътеки, където ендуро моделите ще влязат в сила. Всичко, което трябва да направите, за да се включите в действието, е да се регистрирате онлайн, за да потвърдите мястото си, след което да се качите и да карате.

Нашите модели за мотокрос и ендуро от ново поколение са нажежени до червено, когато става въпрос за високопроизводителни крос мотоциклети. Както добре знаете, разнообразието е подправката на живота, поради което предлагаме 14 модела, за да сме сигурни, че имаме мотоциклет, който да подхожда на всеки моторист. Възхитени сме от всички наши нови модели и знаем, че ще ви хареса да карате всеки един от тях.

В края на това, което ще бъде невероятен ден на мото и ендуро каране, ще има афтърпарти! Супер разхладено събиране, където всеки може да разсъждава върху това, което гарантирано ще бъде незабравим ден. Тъй като фестивалът Spice It Up се провежда в събота, ние каним, приветстваме и насърчаваме хората да си направят един уикенд. Останете на пистата предната и следващата нощ и си направете приятна малка почивка през уикенда, преди да се приберете в неделя.

И така, какво чакате? Отидете на gasgas.com сега и се регистрирайте, за да си осигурите място. Ще бъде епично, нямаме търпение да ви видим там!

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *