ОТКРИЙ СВОБОДАТА С АВЕНТУРА

Rieju Aventura Bulgaria GarageMoto

ОТКРИЙ СВОБОДАТА С АВЕНТУРА

ХИЛЯДИ ПЪТИЩА ЗА ПЪТУВАНЕ, САМО ЕДИН НАЧИН ДА СЕ ОТИДЕ ПО-ДАЛЕЧ.

Пътешественици и любители на ПРИКЛЮЧЕНИЯТА: вашето време настъпи, време да опаковате куфара си и да започнете да се наслаждавате! И как по-добре да го направите, от това да пътувате и да откривате света на гърба на най-добрия спътник за пътувания: новият Aventura 500. Мотор, който ще ви позволи да изминете хиляди километри и да превърнете простото пътуване в незабравимо изживяване.

Всъщност създаден, за да ви освободи от рутината, този нов модел турър с обем от 500 куб. см. и 47 к.с. се появява на пазара с отлично оборудване и думата „всестранност“ татуирана в неговата ДНК. Модел, който поддържа удоволствието от каране и комфорта на ниво, както когато стоите, така и когато седите, както и на път и извън него, благодарение на своята позиция за каране, висока снага и кормило, въртящи се степенки и неговите 21- и 18-инчови безкамерни гуми.

С енергичен 500 куб. см. 4-тактов, с два редови цилиндъра и 6-степенна ръчна трансмисия, новият Aventura 500 е способен да измине дълги разстояния. Съотношението между мощност и тегло го прави един от най-леките на пазара, със само 190 кг сухо тегло, предоставяйки безопасно каране на всякакъв вид пътища.

Отпред новият Aventura разполага с обръщаема вилка, регулируема в разтягане, компресия и преднатоварване, както и демпфер. Отзад, на алуминиево  линково окачване е поставен прогресивен моноамортисьор,  с напълно регулируемо преднатоварване, компресия и разтягане, който осигурява по-добро сцепление и позволява на шофьора да променя настройката на окачването съгласно условията на всяко пътуване или маршрут. Накратко, първокласни елементи и части, които осигуряват голяма безопасност и стабилност. По отношение на спирачките, новият Aventura разполага с напреднала предна и задна система за АБС *изключваема (*за офроуд), двоен плуващ диск с диаметър 298 мм и двуцилиндров апарат на предната част и плуващ диск с диаметър 240 мм и едноцилиндров апарат на задната част.

По отношение на размерите си, той се характеризира с разстояние между колелата от 1.440 мм, дължина от 2.200 мм и максимална ширина от 860 мм. С височина от 840-850 мм, в зависимост от преднатоварването. Но ако има нещо, което следва да подчертаем при него, това без съмнение са 2-та му резервоара. Така е, не сте прочели грешно. Новият Aventura 500 разполага с два независими и избираеми резервоара за гориво, които осигуряват общ обем от 40 литра бензин (20 л + 20 л) и впечатляваща автономност, чиято цифра ще ви изуми: до 1.000 км без спиране за зареждане!

Оборудван с множество стандартни функции, които ще направят карането ви истинско удоволствие: безкамерни гуми, ролбарове за защита на двигателя, протектори за радиатора от неръждаема стомана, усилени метални ръкохватки, централна и странична стойка, алуминиева защита под двигателя, два USB порта и 7-инчов дигитален дисплей, оптимизиран за употреба на адвенчър мотоциклет , устойчив на прах, кал и вибрации, с перфектно визуално представяне както денем, така и нощем. Той разполага с интерактивно меню, през което можете да получите достъп до Carbit ride и Mirror Connect, приложение, с помощта на което можете да свържете телефона си и да използвате любимия си софтуер за навигация (Google Maps, Waze и др.).

Най-големият и най-мощен модел на Rieju досега е тук!

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *