ДЪЛГООЧАКВАНИЯТ MR 125 PRO Е ТУК!

ДЪЛГООЧАКВАНИЯТ MR 125 PRO Е ТУК!

Искате да навлезете в света на ендурото, но не знаете как да започнете? Или може би искате да задоволите жаждата си за адреналин, забавление и приключения с мотор, който е подходящ за вашата шофьорска правоспособност, лесен за поддръжка и който е фокусиран върху 100% използване извън пътя? Ако сте ентусиаст-байкър и искате да започнете в тази насока с дързък, компактен и динамичен мотоциклет, имате късмет… Rieju ви улеснява с пускането на пазара на новия MR 125!

Мотоциклет, който съчетава най-доброто от 125cc Enduro сегмента с ненадминато представяне и цена без конкуренция. Накратко, модел, който може да ви осигури приятно каране.

По отношение на шасито, новият MR 125 се откроява със своето високоякостно стоманено шаси с двойна периметърна рама и подвижна подсилена стоманена подрама. Освен това има алуминиев люлеещ се шарнир, който прави мотоциклета по-лек, много по-лесен и стабилен за каране. Въпреки това не трябва да забравяме, че до голяма степен тази стабилност се дължи и на размера на колелата му: 21″ предно колело и 18″ задно колело с предна гума Michelin Enduro 90/90-21 и 120/90- 18 задна гума. По отношение на окачването, този модел включва първокласна 41 mm Ollé R16v регулируема обърната вилка (отскок и компресия) Ollé R16v отпред, което дава на водача по-голяма чувствителност по време на каране, както и му позволява да променя хода на окачването според неговото тегло, стил на каране или предпочитания. Задното окачване също не отстъпва, с тройно регулируем (предварително натоварване, отскок и компресия) моноамортисьор Ollé R16v с отделна PRS система. Освен това, когато става въпрос за спиране, този модел е оборудван със спирачни дискове Galfer Wave отпред и отзад – отпред с двойнобутален апарат J.Juan с диаметър 300 mm и отзад с диаметър 200 mm.

От гледна точка на размери и технически възможности, това е един от най-компактните мотоциклети на пазара, с междуосие от 1405 мм, максимална ширина от 800 мм, умерено тегло и височина на седалката, която е идеална за ендуро каране. Фактор, който трябва да вземете предвид, ако търсите пъргавина и лесно управление.

Новият MR 125 се доставя с пълно фабрично оборудване: LED задна светлина,  индикатор за неутрална, индикатор за температура, резервна светлина, капачка на ключа, цифров панел с LCD екран, степенки Enduro S3, голям червен водач на веригата, алуминиево зъбно колело, кормило с двоен диаметър , предпазители за ръце, S3 анодизирани тапи на кормилото, протектор на картера и изпускателната система и шумозаглушител Full INOX.

Разгледайте още от марката ТУК!

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *