ДЖЪСТИН БАРША – TROY LEE DESIGNS/RED BULL/GAGAS FACTORY RACING СЕ ВЪРНА НА ТРАСЕТО ЗА UNADILLA

ДЖЪСТИН БАРША – TROY LEE DESIGNS/RED BULL/GAGAS FACTORY RACING СЕ ВЪРНА НА ТРАСЕТО ЗА UNADILLA

ГОТОВ ЗА УЧАСТИЕ НА AMA PRO MOTOCROSS CHAMPIONSHIP ЗА СЕЗОН 2023

Този уикенд, деветият кръг от шампионата AMA Pro Motocross в Унадила ще види завръщането на Джъстин Барша в състезанието с отбора на Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing, отбелязвайки първото му участие на открито през сезона 2023.

Джъстин Барша ще се завърне зад 450MX Class решетката в Унадила. Последните три кръга от Pro Motocross ще предшестват SMX шампионатът. Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS благодарят на временния пилот в 250MX, Кейдън Брасуел. Барша, който наскоро беше на място на фестивала GASGAS Spice It Up в Италия, за да представи моделите за 2024 година, ще се завърне на пистата, карайки своя MC 450F Factory Edition през последните три кръга от открития сезон и е нетърпелив да натрупа скорост през следващите три седмици.

Джъстин беше контузен в края на април по време на кръга на AMA Supercross Championship в Нашвил, а усложнения забавиха неговото връщане. Въпреки че пропусна последните етапи от сезона на 450SX и голяма част от Pro Motocross, 31-годишният пилот в момента е десети в общото класиране на Световния шампионат по SuperMotocross (SMX).

Джъстин Барша: „Това беше процес с много неща за обмисляне. След контузията, след две операции, много тренировки и много възстановяване, определено съм развълнуван да се завърна на домашната си състезателна писта в Ню Йорк заради феновете и за мен самия. Нямам определени очаквания, защото пропуснах много месеци, просто искам да изляза там и да се забавлявам. Очевидно като състезател винаги искаш да си конкурентен, но просто трябва да се върна на състезанията и да се радвам на отбора, както и на семейството и приятелите ми там. Унадила ще бъде страхотна състезателна писта!“

Докато Барша стартира до редовния пилот на отбора в 250MX, Пиърс Браун тази събота в Унадила, Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing искат да благодарят на временния пилот Кейдън Брасуел за усилията му през първите осем кръга от серията.

Макс Лий, мениджър на отбора на Troy Lee Designs/Red Bull/GASGAS Factory Racing: „Много сме развълнувани да имаме Джъстин Барша обратно с нас на състезанието в Унадила. За него беше по-дълго, отколкото всички ние очаквахме, за да се завърне на състезанията, но сме колкото и възможно най-развълнувани да го имаме до Пиърс Браун този уикенд. Измина много време, в което Джъстин не беше на мотора, но сякаш не е пропуснал нищо. С нетърпение очаквам да се върне обратно на домашното му MX състезание за сезона и се надявам да донесе още повече вълнение! Кейдън вече няма да ни придружава на състезанията този сезон. Отборът е много благодарен за възможността да работи с него и за това, че ни държеше на пистата, тъй като през първите шест кръга той беше нашият единствен пилот. Пожелаваме му най-доброто в следващата стъпка от кариерата му и се надяваме, че той може да продължи да се подобрява. До скоро на състезанията!“

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *