ДЕТСКИ e-BIKE ПОД НАЕМ

ДЕТСКИ e-BIKE ПОД НАЕМ

Звучи забавно! Решавайки да наемете електрически мотоциклет за уикенда, имате възможност да се насладите на безшумно каране, което е идеално за забавление на открито. е-Моторчетата Torrot са лесни за поддръжка и изискват минимална грижа.

Системата за родителски контрол през Bluetooth приложение ви позволява да имате контрол върху мощността на моторчето и да я настройвате през телефона си или таблет, според уменията и опита на вашето дете. Това е отлична функция, която ви дава възможност да регулирате скоростта и да осигурите безопасността на вашето дете по време на карането.

Вие имате свободата да изберете мястото, където искате да карате мотоциклета. Това може да бъде във вашия имот в покрайнините, голям двор или дори поляна. Важно е да се уверите, че имате подходящо и безопасно пространство за каране.

Получавате зарядно за мотоциклета, което означава, че можете да го зареждате през целия период на наема и да го използвате според вашите желания и нужди.

Ако нямате екипировка като каска, ръкавици и протектори – ние ще ви я осигурим, за да гарантирате безопасността на вашето дете по време на карането.

Също така, ако искате да направите маршрута по-забавен за детето, поискайте от нас конуси за трасе. Това е отличен начин да създадете интересни предизвикателства и да забавлявате детето си по време на карането.

Наем на едно електрическо моторче:
за един ден – 100лв
за два дни – 180лв
за дълъг уикенд – четвъртък-понеделник – 250лв


Наемането на е-моторче се осъществява чрез сключване договор между ГАРАЖ Мотоклиникс – Сървизтрейд ООД и физическо лице и предоставяне на депозит в размер на 500лв.

Свържете се с нас на sales@sevicetrade.eu, за да уточним допълнителни подробности относно наема на детско електрическо моторче.

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *