ГАРАЖ МОТО КЛИНИКС

Ти си начинаещ уличен или офроуд мотоциклетист.  Имаш базов опит, карал си скутер или друг малък мотоциклет,  но все още не си достатъчно уверен в смяната на предавките, плавната работа с газта, съединителя и спирачките. Никога не са те учили на базовите техники за управление на мотоциклета и позиция на тялото.

Току-що си взел книжка за мотоциклет, опитът ти е много ограничен.  Управлявал си мотоциклет над 125сс и с нетърпение  очакваш да поемеш по необятните пътища или пътеки на две колела. В същото време обаче усещаш, че не си готов да маневрираш в градския трафик със стабилна увереност.  Не си автоматизирал на задоволително ниво работата със спирачките, съединителя, газта и скоростите.

Имаш няколкогодишен опит на две колела и искаш да пробваш офроуд мотоциклет. Планираш покупка на такъв или желаеш да натрупаш опит и умения преди да вземеш решение. Обожаваш усещането да те духа вятъра, да откриваш нови пътища и си решил да обърнеш гръб на натоварения и опасен градски трафик и да го замениш с необятните гори и планини.

Не си фен на изцапаните офроуд мотоциклети, но искаш да разнообразиш терена и да затвърдиш, надградиш и автоматизираш работата със съединителя, газта и спирачките. Ние вярваме,че нищо не може да подготви един мотоциклетист за движението по пътищата така, както управлението на ендуро/крос мотоциклет. Неслучайно много голяма част от MotoGp пилотите интензивно тренират и се подготвят управлявайки ендуро или кросови мотоциклети.
Липсата на стабилно и постоянно сцепление с почвата, постоянно променящият се терен, ниското тегло на мотоциклета, рязкото и експлозивно поведение на двигателят (в сравнение с уличните мотоциклети), мощните спирачки, липсата на ABS и тракшън контрол… всички тези фактори изискват висока прецизност, плавно управление, бързи и своевременни реакции.

 Ендуро мотоциклетите предлагат прекрасна възможност за развиване на тези качества и умения. При провеждане на заниманията на подходящи безопасни терени, под нашето наблюдение и контрол, ГАРАЖ МОТО КЛИНИКС предоставя една ефективна мото тренировка и приятно мото преживяване.
 Ние сме тук, за да те въведем в първите и най-важни стъпки в офроуд дисциплините и да изградим стабилна основа, върху която да се надграждат уменията. В ГАРАЖ МОТО КЛИНИКС  подхождаме внимателно, старателно и последователно, така че мото преживяването да бъде забавно и безопасно. Ние разполагаме с най-актуалните ендуро и кросови мотоциклети GASGAS, подготвени за жени и мъже. 

Обучението включва :

Теория – 2-3 часа. Провежда се в нашата база на бул.Овча купел 24.

Теми, които ще бъдат засегнати:

 • Екипировка – как да изберем подходяща екипировка и от какво точно имаме нужда.
 • Запознаване с мотоциклета и как да го настроим така, че да е подходящ за нас.
 • Теория на базовите техники на управление
 • Позиция на тялото
 • Работа със съединителя, газта и спирачките
 • Смяна на предавки
 • Преминаване на завои и прави
 • Преминаване на наклони и препядствия

Практика – 4 дни х 4 часа, общо 16ч.  Желателно да се проведат в последователни дни.
Последователността и времето на отделните упражнения зависят от опита, схватливостта и адаптацията на практикуващия.
ГАРАЖ МОТО КЛИНИКС осигурява мотоциклети GASGAS EC350F и RIEJU MR200 RANGER , подготвени в зависимост от височината и теглото на практикуващия.

Обучението е подходящо за жени и мъже. Извършва се индивидуално или в групи максимум до 4 човека.

ЦЕНИ:

 • Индивидуално обучение – 990лв.
 • В група от двама – 1590лв.

* Цената е на човек за теория и практика – общо 5 дни (18 часа)

Цената включва:

 • Обучение с мотоциклети GASGAS EC350F и RIEJU MR200 RANGER
 • Подходяща индивидуална екипировка, ако не разполагате със собствена
 • Транспорт от нашата база до мястото на практическата част и обратно
 • Напитки и лека закуска (енергийни барчета)

При всякакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас на sales@gasgas.bg

Последвай ни!