ГАРАЖ МОТОКЛИНИКС КИДС

ГАРАЖ МОТОКЛИНИКС КИДС

Занималня по мотокрос за деца от 4г до 10г – направете лятото им незабравимо!

Ваканцията е в разгара си, и ние от Гараж Мото ще се погрижим да създадем на децата страхотни изживявания с нашите електрически моторчета GASGAS и TORROT.

Главната цел на мотозаниманията е, децата да развият умения за управление на мотор, координация, двигателни навици, контрол на газта и спирачката, чувство за равновесие и движение, както и плавно маневриране по маршрут. Гараж Мотоклиникс Кидс ще отведе децата далеч от света на дигиталните устройства и ще ги запознае с природата и движението.

Добре дошли са деца на възраст от 4 до 10 години, които вече могат да карат велосипеди без помощни колела. Заниманията се провежда на тревни терени на около 30 минути път от шоурума ни:

•Голямо Бучино – 30 мин/25 км от базата https://goo.gl/maps/X7jEsDpjJSuXktjYA

•Бистрица 30 мин. /15км от базата https://goo.gl/maps/rtGMAwwktDHX7pM5A

В зависимост от възраста и физическите данни на децата ние разполагаме с няколко вида Е-Моторчета. На всяко от тях мощността и скоростта могат да бъдат моделирани, така че моторчето да бъде максимално адаптирано към уменията и физическите данни на детето.

  • Stacyc 16’– за абсолютно начинаещи

Заедно с моторчетата ние предлагаме и необходимата екипировка – каска, протектори.
Продължителността на мотозанималнята е два часа и половина. След като направим въведение в урпавлението на Е-моторчето и екипираме детето, се редуват сесии и паузи за почивка, като времетраенето зависи от адаптивността на детето и времето, за което то се изморява. Ако детото се приспособи бързо, или има вече опит, създаваме различни конфигурации на маршрут с конуси. Максималния брой деца по едно и също време е 2. Задължително е присъствието на родител и подписване на декларация за отговорност.

Цената на Мото занималнята -150 лв. за сесия, като в нея са включени:
– е-Моторче
– Екипировка
– Транспорт от базата до трасето (в зависимост от броя на децата/ родители) , възможна е и среща директно на трасето
– 3х3м шатра, маса, столове
– Напитки.
Цена за две деца – 250 лв.
Свържете се с нас на sales@servicetrade.eu

Ако сме успяли да разпалим мото-страстта на хлапето ви след проведената от нас мототренировка и детето е овладяло управлението на моторчето – ето още нещо, което ви предлагаме – е-МОТОРЧЕ ПОД НАЕМ! Защо пък не?! Разберете повече тук.

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *