АНДРЕА ВЕРОНА ЩЕ СЕ СЪСТЕЗАВА НА RED BULL ERZBERGRODEO

АНДРЕА ВЕРОНА ЩЕ СЕ СЪСТЕЗАВА НА RED BULL ERZBERGRODEO

НАСТОЯЩИЯТ ШАМПИОН НА ENDUROGP ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ТАДИ БЛАЗУСЯК И МАЙКЪЛ УОКНЪР НА ЖЕЛЕЗНИЯ ГИГАНТ!

Винаги търсещ предизвикателство, Андреа Верона от GASGAS Factory Racing ще се състезава в тазгодишното състезание Red Bull Erzbergrodeo със своя GASGAS EC 350F. Младият италианец се е прицелил към силен резултат в пролога на Iron Road, преди да се изправи срещу големия, супер-екстремен Red Bull Erzbergrodeo в неделя.

ANDREA VERONA – GASGAS FACTORY RACING – EC 350F

С четириседмична пауза между четвърти и пети кръг на Световния шампионат на FIM EnduroGP, Верона имаше нужда от нещо, с което да се занимава! И така, какво по-добро от това да се изправи срещу едно от най-трудните екстремни ендуро-състезания в света?

Андреа посети емблематичното австрийско събитие миналата година като зрител и очевидно Erzberg е влязло под кожата му. Тази година той планира да атакува пролога, преди да даде най-доброто от себе си в безумно трудното екстремно състезание Red Bull Erzbergrodeo. Без време за настройка и обучение на GASGAS EC 300 – мотоциклет, който е най-подходящ за масивния скалист терен – Верона ще кара своя EnduroGP шампион – EC 350F.

Многократният победител в Red Bull Erzbergrodeo, Тади Блазусиак ще се състезава в събитието на борда на своя надежден EC 300. Посланикът на марката GASGAS би трябвало да може да даде на Верона много съвети как успешно да навигирате през емблематичните ключови секции, наблюдавани по време на състезанието, като като Трима крале, Машина и адската вечеря на Карл.

TADDY BLAZUSIAK – GASGAS BRAND AMBASSADOR

Също така състезаващ се с EC 300 в Erzberg, състезателят от Световния шампионат на FIM Hard Enduro и поддържаният от GASGAS състезател Michael Walkner също ще търси силен финал в неделя. Вследствие на трудно извоювания си резултат в челната петица в първи кръг от сериите – Xross Hard Enduro Rally – „Мики“ ще се стреми да пренесе това темпо и импулс в домашното си състезание в Австрия този уикенд.

MICHAEL WALKNER – GASGAS SUPPORTED RIDER

Успех на всички ездачи на GASGAS, които се изправят срещу Железния гигант тази седмица.

Андреа Верона: „Не съм сигурен как ще протече състезанието, но ще дам най-доброто от себе си, както винаги! Посетих Erzberg миналата година и харесах събитието, така че в свободен за мен уикенд си помислих – защо не. Очевидно основното състезание е много по-различно от това, което караме в EnduroGP, но определено съм напомпан да карам пролога – това е наистина страхотно състезание и би трябвало да си пасне доста добре на 350сс. Отивайки на състезанието в неделя, не си правя илюзии колко трудно ще бъде. Планът ми е да дам всичко от себе си и да видя къде ще стигна. Разбира се, да завърша състезание като Erzberg би било невероятно, но аз наистина отивам там само за изживяването и за да се забавлявам, като се състезавам с мотора си. За това става въпрос.“

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *